tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Hmm

Luin tuossa tällaisen kohdan eräästä tekstistä:

Steenberge

General

{1} All of their beers have yeast sediment, and are probably made with the same yeast.

Golden Dragon Ale

{1} Appears to be primary strain, gives results very similar to the original. It gives a very fruity, clovey aroma and taste if fermented at 75F. Very hard to clear. Forms a hard cake once it does.

(vapaa suomennos:
Steenberge
Yleinen
{1} Kaikissa heidän oluissaan on hiivasakka, ja mahdollisesti käytetty samaa hiivaa.

Gulden Draak
{1} Näyttää olevan primääri hiivakanta, tuloksena hyvin samanlainen kuin alkupeäinen. Antaa hedelmäisen ja neilikkaisen tuoksun ja maun jos käytetään 23,9 asteessa. Vaikea kirkastumaan. Kun kirkastuu muodostaa kiinteän kakun.)

Tiedon löytää paikasta http://www.nada.kth.se/~alun/Beer/Bottle-Yeasts/
Listassa on muitakin oluita joissa on / on ollut hiivat pohjalla.


Olisi siis ehkä pitänyt käyttää olut siellä vähän alle 24asteisessa huoneessa.

No käy se tuollakin mukavasti. Tasaisesti kuuluu sellainen plumps muutaman sekunnin välein.

Ei kommentteja: