perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Do'diinTässä tuopissa on noin 40min seisonut Amarillo Light 2008. Siis olen juonut tuota maukasta juomaa 0,45 pullosta noin puolet. Vaahto on kuitenkin pysyvä =)
Kävin pesemässsä Dubbelin ensikäymisastian välillä.Tässä taas on se uusi tulokas minun "panimooni". Eli työkaverin lahjoittama Kota muuripata.Kuva padan sisältä,


Ja tässä salamavalon kanssa.

Maistoin myös Dubbelia, joka oli vielä todella sameaa, ominaispainomittauksen yhteydessä. SG oli 1.017. Maku taas muistutti uskomattoman paljon Finladia Sahtia! Pippurisuus hiivasta, banaanisuus jne. maku oli äkkiä ajateltuna lähes identtinen. No tykkäsin mausta niinkuin Finlandia Sahdistakin. Alc% oli siis 7,8% tuntumassa. Saapa nähdä mihin maku tästä kehittyy. Vaihdoin siis käymisastiaa lasipulloon ja tässä yhteydessä on luontevaa mitata ominaispaino. Hauskaa tässä lienee se, että useasti suuhuni Belgi oluet maistuvat liian voimakkaasti kandisokerille. Tämä ei maistunut, mutta maku muistuttikin sahtia. Herättää ajatuksia joko Belgien oluiden alkuperästä tai sitten sahdin alkuperästä... =-)

Ei kommentteja: