Vasurilla, ja sen huomaa hukkaan menneen vierteen määrässä.
No, maltaat meni suunnitelman mukaan. Sokeri niin, että 200g oli nk. tummaa raakasokeria itämaakaupasta hankittua, aivan mahtavan tuoksuista. Loput 460g taloussokeria.
Hiivaksi laitoin 22g T-58a koska tuo pullokaapattu ei ole vielä mallillaan ja pitää tarkistaa sen maku. Tuoksu ei ollut juuri nyt riittävän hyvä.
Kaikkien kommellusten jälkeen hyötysyhde laski 78% päälle, ei tuokaan huono ole.
Jostain syystä mäskäystehokkuus meni "överiksi" koska laskuri väittä sen olleen 105,1%
Ehkä tuo johtuu siitä, että laskurin oletus on 80% maltaasta voi kovertoitua ja se antaa sen tietenkin kaikille maltaille. Ehkä pilsnermallas konvertoituukin yli 80%:sti.
Nyt siis odotan kuinka kontaminoidun satsin saan. Mm. letku jolla käymisastiaan jäähtynyt vierre meni, putosi parikertaa astiasta lattialle...
edit: 28.6.2012 14:00
Ainakin tuo käy kohtuu vimmatusti.
Lager on pysähtynyt, tai ainakin hidastunut dramaattisesti. Seuraillaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti