keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Black Rat Swet

Stoutin resepti mäskäyksen osalta on seuraava.

1,70kg Pale Malt (7 EBC) 70,2%
0,47kg Ohra hiutaleita (nalle) 19,5% (Guinness 25-30% ?)
0,25kg Black Malt (1400 EBC) 10,3% (Guinness ~10% ?)

12,0g Target [10%] (60min) 23,5 IBU
4,88g E.K Goldings [6,5%] (30min) 4,8 IBU
4,88g E.K Goldings (15min) 3,1 IBU
4,88g E.K Goldings (5min) 1,2 IBU

Mäskäys:
Maltaiden päälle 6,3litraa 74,4 C vettä joten lämpötila pitäisi olla 67,8 C tämä pidetään 60 min
Lisätään 3,6litraa 91,5 C vettä joten lämpö nousee 75,6 C tämä pidetään 10 min

Laskennalliset Strategiset mitat:

OG 1,044
FG 1,011
Väri 82,1 EBC (Guinness 115 ?)
Katkerot 32,6 (Guinness 33 ?) IBU
AAU 2,0
4,3 Vol%
n.204 kcal/tuoppi

Illalla aloitellaan....

Ei kommentteja: