keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Lager suunnittelua.

Jos oikein muistan, silloin 2010 kun tein "Sahapukin", oli se oikeinkin suosittua ja hyvää...
Jotenka, pitänee koittaa "toistaa" tuo resepti tällä uudella kalustolla.
Tuolloinhan tein sellaisia reilun kahdenkymmenenlitran satseja.

Skaalailin tuon resptin pienin muutoksin sopivaksi tähän nykyiseen kapasiteettiin.
Mäskäys lämmöt tosin vähän arveluttaa koska menin sen aika monella portaalla silloin aikanaan.
Mietin tuossa myös, että onkohan nuo Viikkarin maltaat hiukan muuttuneet tuosta ajasta...
Noo, aika näyttää mitä tuostakin taas tulee.

Tästä voit katsoa reseptin ja vähän mietteitä aieesta. Kun samaa vuotta selailee, tulee jatkoa aiheesta.

Toki tuon tekeminen saattaa venyä jos tynnyreitä ei tyhjene riittävään tahtiin.

Lager käymisastia vapautuu 20. päivän tienoillla. Mutta tynnyteitä kun on vain rajallinen määrä, kuten tuossa jokin aika sitten mainitsin.

Ei kommentteja: