sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

Nyt pitäisi päättää

(Tuhdimpi Janojuoma 2008)
Nyt kun noita tynnyreitä on, pitäisi aloittaa tehtailu. Eli vapaana on 7 rosteri pönikkää. Kahdessa on tavaraa. Toisessa on Tuhdimpi Janojuoma 2008 ja toisessa Weissbier 2008. Eli pohjahiiva olut ja vehnäale.
Eilen maistelin taas tuopilliset molempia. Täytyy sanoa että, tuo TJ8 on aikas onnistunut omaan makuuni. Tuoksussa tulee maltaisuus esiin ja maku vastaa täysin tuoksua.
Katkeruutta ei ole isommin havaittavissa. Mielestäni sivumakuja ei ole. Vehnäolut taas yllättää "mauttomuudellaan" eli banaanisuus loistaa poissaolollaan maussa, tuksussa on kuitenkin hiukan. Raikas olut on kuitenkin jokatapauksessa (vaimo tykkää molemmista). Pulloissa taas on mustaa suklaata jokunen litra =-). Tosin hiilihapon
muodostus on jäänyt vähäiseksi. Olenkin tässä pohtinut laittaisinko patenttikorkillisiin pulloihini jokusen rakeen hiivaa että, lisäsokeri pääsisi käymään. Maussa ei mielestäni ole nimittäin vikaa vaikka hapot onkin vähäiset (jos OP luet niin ilmoita jos vaikka tulisit poikkeen). Voihan olla myös niin että, alc% on jo hiivalle riittävän korkea (~9%)

Mutta nyt pitäisi "päättää" seitsemän olutta jotka tekisi. Yksi voisi olla ainakin APA tai IPA miten vain. Eli millaisia oluita sitä nyt sitten oikein tekisi. Onko lukijoilla ehdotuksia?

Ei kommentteja: