lauantaina, marraskuuta 05, 2016

Lageria, jos luoja suo

Olin oikeastaan tänään jo valmistautunut seuraavaan oluen panoon. Erilaisten perheen toimintojen vuoksi en kuitenkaan olisi päässyt toimiin riittävän ajoissa. Joten toiveikkaana odotan huomista.
Ajatuksena olisi seuraavaksi laittaa siis se suunniteltu lakeri tulille. Oikeastaan mietin, että teenkö Otso IV:n vaiko ns. talon laagerin. Loppujen lopuksi eroa en aivan kamalasti ole mm. prosenteissa vaikka värissä ja muutenkin mallaspohjassa on reilustikin eroa. Vaimo kyllä tykkkää Otsosta enemmän kuin kaupallisesta vastineestaan, mutta taidan silti ensin pistää tulille tuon "märzen" tyyppisen lagerin. Ihan vain itseäni ajatellen... Kenties sekin saa kehuja sitten lopulta.
Olen tuossa tosin miettinyt, että teenkö tuon perinteisin arvoin vai laitanko aavistuksen humalan flavoria ja aromia joukkoon. Toisin sanoen resepti kenties elää vielä.
Olen tässä parin päivän aikana maistellut kaupallista Otson "kilpailijaa" sen eri muodoissa. Täytyy sanoa, että joko olen menettänyt jo makuaistini tai sitten vivahteet ovat oikeasti näin pieniä. Maistan kyllä eron, mutta ei niissä mitään radikaalia ole uskallettu lähteä hakemaan. Ja oikeastaan tästä syystä ajattelin tehdä aivan erilaisen keitoksen ainakin nyt alkuun.
Toivottavasti huomenna saan laittaa päivitystä miten paneminen sujuu ;)

Ei kommentteja: