Roguen sivut kertovat seuraavaa:
Style: German Maibock Food Pairing: Pork, Hot & Spicy
Tasting Notes:
In the style of a German Maibock, using our proprietary Pacman ale yeast. Deep honey in color with a malty aroma and a rich hearty flavor.
8 Ingredients: Malts: Northwest Harrington, Klages, Maier Munich and Carastan. Hops: Perle and Saaz. Yeast & Water: Rogue's Pacman Yeast & Free Range Coastal Water. | Specs: 16º PLATO 40 IBU 78 AA 16º Lovibond |
World Class Package:
Draft, 22oz Bottle, 64oz Growler, Six Pack
Koska minulla ei ole U.S pale mallasta laitan tilalle suomalaista viennaa.Muutenkin maltaat ovat "hiukan" outoja minulle mutta koitan parhaan käsitykseni mukaan muokata mallaslistan lähelle "oikeaa". Tällainen siittä tuli. Niin tämä on siis kokeilu 45 litran mäskäyksestä. 25 litraa heti käyntiin ja 20 litraa kanisteriin NoChillaamaan.
10,51 kg Vienna
0,875 kg Münic
0,875 kg Cara-amber
0,810 kg Dexrine
0,470 kg Amber
Humalistakaan juuri nyt ei ole Perleä (ehkä tilaan) mutta laskeskelin keitoksen Northern Brewerillä ja Saazilla.
70g NB 90 min
17g NB 15 min
17g Saaz 15 min
Näillä pitäisi strategiset mitat olla 70% effiencyllä ja Nottinghamilla:
OG 1.063 15.35 plato
FG 1.015
Alc. 6,2%
Katkeruus 32 IBU
Väri 20 EBC
Valmistamiseen täytynee odotella, että panolan lämpötila laskee tuononne 16- 15 asteen tietämille. Jos näin ei pian käy, täytyy käymiskaapin lämpöä ruveta rukkaamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti