maanantaina, huhtikuuta 27, 2009Tämmöiset alut löysin 25. päivänä. Nyt olen huomannut, että samassa penkissä on toisessakin kohdassa samanlainen pari. Nyt nuokin on jo melkein kaksi kertaa pidemmät. Nämä ovat siis sitä Kauhavalta tuotua. Toisessa penkinssä jossa samaa humalaa on, on myös alut mutta pienemmät. Myös "Hollander" on aloittanut molemmissa penkeissään kasvun. Kummallakin on jokinmoiset kasvut. "Suomi jalo" on sen verran syvässä penkissään etten odota sen näyttäytyvän ihan pian.
Omiin laatikkopenkkeihinsä istutetut uudet humalat saivat eilen lisää multaa (kompostista) laatikkoihinsa. Cascade ja Nugget ovat myös n.lapion piston syvyydessä joten niidenkin nousu saattaa kestää hetken. Otin myös pikkuisen märkiä lehtiä pois Centennialin ja Willameten päältä, jotta lämpiäisivät. Saanyt nähdä miten tässä hommassa käy.
Meidän köynnösruusukin muuten osoittaa kivasti elonmerkkejä vaikka suojasinkin sen talvelta hiukan "erikoisesti". Eli jätin sen grillikatoksenkulmaa vasten ja peittelin siihen havuilla. =) Se on siis pystyssä ja kokeutta ~160cm.

3 kommenttia:

Myy kirjoitti...

Täytynee tulla katsomaan, ei tuosta kuvasta osaa sanoa mikä sitä humalaa oli. Teillähän on nyt se uusi sohvakin...

suorama kirjoitti...

Ympyröin lisäämääni kuvaan "töröt" ;)
Ja tulkaa vain!

Myy kirjoitti...

Tuota toista vähän epäilinkin, toista en huomannut. ;)
Onkos emännällä ilta- vai aamuviikko? Jos siis joku päivä vaikka ajelemme teillepäin.