torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Hanat yms.

Tässä nyt sitten on Amerikan paketin sisältö. Nopeaa toimintaa heillä. 26. tilasin ja 31. päivä tullissa ja 1.4 sai noutaa. Tosin vasta tänään hain.

Eli Kuten kuvasta näkyy:
Shank Brush = hana karan harja, Faucet Brush = Hana harja.
Pari hanaa S/S ja niihin kahvat, Hanoihin suojat (6) ja letkua. Sekä Hana-avain ja letkuadapterit.Tässä on sitten se kuuluisa olut / kaasu letku jota mm. Amerikan serkkumme käyttävät.
Eli 3/16" ID

6 kommenttia:

Myy kirjoitti...

Täytyy vain ihastella sitä antaumusta, jolla tähän hommaan paneudut. Mistä ihmeestä saat tietoosi kaikki nämä jutut?

suorama kirjoitti...

Harrastatko mitään? Jos harrastat, tiedät, että tiedon jyväsiä keräillään ja kokemusta kartutetaan pikkuhiljaa. ;)
Mitä enemmän opit ja tiedät sitä enemmän janoat lisää tietoa ja oppia.
Kirjoja, keskusteluita, nettiä jne...

Huomenna menen oppimaan teen valmistusta... Nyt kirjoittelen tässä tapetoinnin lomassa =)

Hauskaa tulevaa Pääsiäistä, jos vaikka unohtuu ajallaan toivottaa ;)

Myy kirjoitti...

Näinhän se on.;)

Joko koko seinä/huone on tapetoitu? Onko sohva jo tullut? Meillä isäntä sai tuulikaapin katon valmiiksi! Listojakin on ilmaantunut.

POikaset lähtivät juuri vanhempineen ajelemaan Joensuuhun. Viettävät siellä pääsiäisen. Lähdettekö tekin pohjoisempaan? Minä saatan olla töissä. Riippuu nyt mitä työterveyslääkäri tiistaina sanoo...

Mukavaa Pääsiäistä teidänkin perheelle. =)

suorama kirjoitti...

Huomenna listoitan ja laitan kojerasiakannet paikoilleen. Sohva tulee joskus toukokuun vaihteessa. Saapi nähdä voiko vanhat listat korjata siten, että ne paikoilleen saa. Jos ei, niin pari listaa kattoon pitää uusia... Saako samanlaisia, onkin sitten oma lukunsa. =)

Myy kirjoitti...

Näppäränä miehenä väsäät samanlaiset listat itse puusta... ;) Ei niitä taida ihan ehjänä pois saada, ellei ole ruuveilla kiinni.

Meillä on ongelmia vessan laattojen kanssa. Turkissa on lama ja sellaista laattaa josta pidimme, ei varastoista löydy. Turkin laman vuoksi voi olla, ettei niitä enää tehdäkään, kun ko. tehtaita menee nurin kuulemma harva se päivä. =(

Jos näin käy, niin täytynee etsiä jokin muu laatta. Tässä oisi ollut hinta/näkösuhde kohdallaan. Tuplahintaa täytynee kaivaa takataskusta. Tosin aluehan on tosi pieni, mutta kuitenkin. Sääliksi käy myös ihmisiä, jotka nyt laatoittaessaan huomaavat, että puuttuu muutama neliö...

Tuliko olkkarista hieno?

suorama kirjoitti...

Väsäisin jos olisi listahöylä ;)

Harmi, ei kai auta kuin lähteä uudellen etsiskelemään...

Saa nyt nähdä millainen layout saadaan loppujen lopuksi aikaan tuolla olkkarissa. Seuraavan kerran ainakin kun tapetoin otan kaiken vanhan alta pois... Ainakin omasta mielestäni tulossa oleva on hieno. Saisi nyt sen sohvan niin pääsisi oikein kunnolla mallaamaan.