torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Humalat toistaiseksi hengissä / viikonlopun suunnitelmia

Humalat näyttäisivät olevan lumisateesta ja pakkasista huolimatta hengissä. Ainakin näyttäisi, että pientä kasvua olisi olemassa.

Emäntä on lähdössä viikonlopuksi reissuun joten lienee aika tehdä jo kauan suunnittelemani musta olut. Olenkin tässä jo jonkin aikaa pyöritellyt yhtä reseptiä mielessäni, jonka julkaisinkin jo tuossa aiemmin. Saattaa olla, että reseptiin tulee muutoksia. Ainakin määrä voi kasvaa. Boddington's onkin jo muuten juotu, joten mustan voisi jopa laitaa tynnyriin. Hmm. Täytyykin miettiä jos tekisi kuitenkin mustaa vähemmän ja laittaisi sen pulloihin ja tekisikin toisen, nyt kun on viikonloppu aikaa, ja tynnyröisi sitten sen toisen. Mitähän sitä sitten tekisi... Täytyykin alkaa suunnittelemaan.

Olen tässä myös suunnitellut luopuvani kokonaan viidenlitran kalustostani. Tuon modifioidun Party hanani olenkin jo "myynyt" mutta toimitus tapahtuu kun olen saanut lagerini ja kriekini pullotettua pois. Pitäisiköhän sekin tehdä viikonloppuna. Toisin sanoen nyt kun minulla on neljä hanaa ja olen luopumassa pikku sarjasta, niin pitäisi varmaankin täydentää rosteritynnyri sarjaa. Eli nyt kun omistan kolme tynnyriä pitänee tilata lisää. Ainakin noita liittimiä tynnyrin ulos- ja sisäänottoihin.

Ei kommentteja: