keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Odotusta....

Ah, että odottavan aika on pitkä. Vasta 14. perjantaina humalan juurien toimitaja itse saa artikkelinsa kotiutettua ja 17. päivä alkaa postittamaan. Täytyy toivoa, että kevät tästä kunnolla lähtee käyntiin, jotta saisi juuret mahdollisimman pian maahan.

Sain muuten hommattua muutaman tuopin. Kaksi Boddington´s tulip tuoppia ja kaksi Theakston conical olutlasia. Kaikki pintin vetoisia.


Tuli tuossa myös maistettua olutta jolla kilpailuun aioin osallistua.
Verifioin sen vaimolla, ei pitänyt joten lienee varma menestys. ;-)

4 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Hyvä kuulla, että kilpailuolut on valmistumassa ja lähdössä kisaan. Ei muuta kuin onnea vain, jospa sieltä palkinto tulee :)

suorama kirjoitti...

Kiitoksia kannustuksesta!

Eihän tuota koskaan tiedä, mutta ainakin vähän jännittää. =-)

Huomenna pitäisi matkaan saada nuo näytepullot.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Joo, onnea kisaan. Itse olen tuossa tyytyväisenä kuulostellut "pojan" pulputusta. Voi olla, että huomenna pääsen jo pullottamaan. On se vaan niin eri fiilis, kun on kunnon tavaraa kotona käymässä.

suorama kirjoitti...

Kiitoksia!
Äläpäs muuta sano. Tämän hetken suosikeiksi itselleni on muodostunut jostain syystä ns. voimakas makuiset oluet. Mm. juurikin American tyyliset tuotokset, unohtamatta Belgejä ja muita hyviä =-). Nuo tuontioluet kun luokitellaan yleisesti "Erikois" oluiksi niin niistä jo osaksi sen vuoksi saa maksaa reilusti enemmän. Kun kerran saa kotona tehtyä itseään miellyttävää olutta ja hinta ei ole kovinkaan kova (0,35 - 1,20€ / litra) niin miksi ei. Onhan se toista juoda kolmella eurolla kolme-neljä litraa kuin 0,355 litraa, hyvää APAa.

Itselläsi tuntui olevan myös mielenkiintoinen blogi. Herättää sekä ajatuksia, että keskustelua. Tarvitsee tutustua tarkemmin. Vastoin jonkun kommenttia, ei ollenkaan tylsä.