tiistaina, toukokuuta 03, 2011

Olinko kerrankin oikeaan aikaan netissä?

Satuin huomaamaan tässä hiljattain, että eräs britti myi ebayssä digitaalista refraktometriä £15 hintaan. Huutoa oli vielä reilu nelisen päivää jäljellä mutta en pystynyt sitä huutamaan koska myyjä oli laittanut postitusrajoituksen huutajille, kukaan muu ei ollut huutanut vehjettä. Kysyin postittaisiko tuo suomeen ja mikä on laitteen skaala. Skaalaa hän ei tiennyt mutta lupasi postittaa. Kyselin vielä postimaksun perään ja tuli viestinä, että 25 puntaa sisältäen postimaksun (ottaen huomioon, että pyysi £7 kotimaassaan) ja hän poistaa kohteen huutokaupasta. Maksettavahan se oli. 28€ digitaalisesta mittarista jonka arvo on satasia. Toki laite on vanha mutta kun ne vähäiset tiedot mitä vehkeestä löysin, kertoo, että skaala on 0 - 32%Brix eli riittävästi koska on saman verran kuin manuaalisessa nykyisessäkin (muistaakseni). Eli mittaamaan pystyy SG 1.000 - 1.139 arvoja. Lienee siis riittävästi. :)
atb-potsdam.de

2 kommenttia:

veikko kirjoitti...

Wou!

Odotamme innolla testejä. Itselläni on ollut analogisista pelistä hieman kyseenalaisia kokemuksia; käytännössä tuntuu heittelevän mittauskerrasta toiseen (tai sitten en vaan osaa ja teen sinne aina massiivisia ilmakuplia), että aina päädyn tarkistamaan mittauksen vielä ominaispainomittarilla varmuuden varalta. Mutta jos tuo toimii luotettavasti ja vastaa ominaispainomittarin lukemia niin oot kyllä hyvät 28€ sijoitanu :)

suorama kirjoitti...

Tänään tuon maksoin ja pakettikin pitäisi huomenissa viimeistään lähteä. Hyvällä säkällä saan tuon siis jo tällä viikolla. Toivottavasti kuitenkin viimeistään ensi viikolla.
Tänään tuli jo startteri pistettyä alulle ensimmäistä lageria varten. Vehnähiiva kun ei ole vielä tullut.
Pääsee tuo siis heti testiin :)