perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Onpahan ollut kiirusta

Ei ole paljoa kerennyt oluen tekoa miettiä (paitti töissä =). Uusi hana"torni" on hahmottumassa kyllä ja automaatti mäskäin, tai oikeammin kai panimo. Näitä on tullut yön pimeinä tunteina suunniteltua ja "vapaa" hetkinä piirrettyä. Tilakin taitaa löytyä systeemeille. Saattaa myös olla, että jonain päivänä tulee kaveri Australiasta (sukua Parkanossa) käymään. Siis kaveri on tuolta aussiehomebrewer foorumilta...
Jotakin kyllä pitäisi laittaa myös käymään. Olen kattilaan laittanut siivilöinnin ja täten mm. H.E.R.M.S systeemi olisi mahdollinen. Lämmönvaihdin on sen verran vaiheessa, että:
Pumppu ja kupariputki on muttei vielä muodossaan, 2kW vastus ja PID säädin on. Ainoa mikä puuttuu on astia johon kokoan lämmönvaihtimen... No kai sekin löytyy ajallaan. Saapi nähdä mitä tässä vielä keksii ;-)
Kilpailu oluet on pulloissaan ja Pale ale tuntuu olevan kuosissaan. Imperial stout kuohuu liikaa avatessa kuten myös belgia tyylinen ale. Pilssi on ollut sen verran vähän aikaa pullossa, etten muuta osaa sanoa kuin, että tähän mennessä vaikuttaa hyvältä.

Ei kommentteja: